|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit in een koekenpan 2 el. olie. Bak de runderreepjes 3 min. al omscheppend. Voeg de paprika en de champignons toe en bak nog 3 min. Voeg tomatenpuree met paprikapoeder toe en bak 1 min. Schenk de kookroom erbij en verwarm nog 2 min. Voeg zout en peper naar smaak toe. Giet de rijst af. Verhit in een wok 2 el. olie. Voeg de spinazie in 4 porties toe en laat elke portie al omscheppend slinken. Bak de rijst 1 min. met de spinazie mee. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verdeel de spinazierijst over vier borden. Schep de beef stroganoff erbij. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Energie 215 kcal / Eiwit 29 gr. / Vet 11 gr. (- g verzadigd) / Koolhydraten 0 gr. |